Asigurari din Ploiesti - Integrity Broker

RCA10 Casco1Locuinte1Medicale10Daune1

Fiecare dintre noi își dorește acel echilibru necesar unei vieți liniștite, lipsite de griji și neumbrită de evenimente neprevăzute și nedorite.

asigurare locuinte

Legea te obligă să-ți asiguri locuința contra riscurilor catastrofice: cutremur, inundație, alunecare de teren, la osumă modică (pentru construcție din zidărie, 20.000 euro, pentru case din chirpici, 10.000 euro), pentru că statul este interesat să nu fie asaltat cu cereri de ajutor, care ar dezechilibra bugetul, în cazul producerii unei catastrofe naturale.

Evident că pentru a-ți proteja complet locuința și în acest fel, bucuria de a trăi confortabil, alături de cei dragi, ai nevoie de acoperire până la adevărata ei valoare și protecție la mult mai multe riscuri.

Companiile de asigurare din piață oferă o gamă foarte largă de polițe și acoperiri, însă cu noi, poți găsi cu adevărat consilierea integră de care ai nevoie referitor la ce riscuri să-ți protejezi, funcție de situația ta specifică, ce clauze să eviți pentru a fi mai bine protejat, sistemul de franșize aplicat și cum îl poți folosi pentru a reduce prima de asigurare și sumele asigurate corespunzătoare.

Astfel, cu noi, vei încheia Asigurarea Locuinței cea mai avantajoasă pentru tine AICI

 

Reține: încheierea unei asigurări complete a locuinței este cea mai ieftină modalitate de protejare a casei și bunurilor personale, chiar mai ieftină decât un sistem perfecționat de alarmă !

 

RizVN Support
0723-545295
Email